چگونه بهترین سوئیچ PoE را برای دوربین های مداربسته انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین سوئیچ PoE را برای دوربین های مداربسته انتخاب کنیم؟

4.0 1
چگونه بهترین سوئیچ PoE را برای دوربین های مداربسته انتخاب کنیم؟ چگونه بهترین سوئیچ PoE را برای دوربین های مداربسته انتخاب کنیم؟

چگونه بهترین سوئیچ PoE را برای دوربین های IP انتخاب کنیم؟

قابلیت PoE یا قابلیت برق رسانی دوربین های مداربسته از طریق کابل داده، یکی از بهترین مزایای دوربین های مداربسته تحت شبکه می باشد که در اکثر پروژه های نظارت تصویری به کار گرفته شده تا عملیات نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته را سرعت بخشیده و آسان تر کند. از این رو، سوئیچ PoE به عنوان یکی از اصلی ترین پایه های سیستم مداربسته شناخته می شود که عملیات خطیر برق رسانی دوربین های مداربسته آی پی و انتقال اطلاعات را بر عهده دارد. 

هنگام انتخاب سوئیچ PoE ، در ابتدا باید بدانید که برای پروژه، به چه تعداد پورت PoE نیاز دارید، اما این موضوع نباید تنها فاکتور شما در انتخاب مدل سوئیچ باشد.

ممکن است در برخی از فروشگاه های آنلاین، پیشنهاد خرید سوئیچ های گیگابیت PoE و یا تبلیغات بازاریابی اغراق آمیز در مورد سرعت بالای این سوئیچ ها را دیده باشید، اما آیا برای انتقال تصویر دوربین های مداربسته تحت شبکه، نیاز به چنین سوئیچی می باشد؟ آیا برایتان سوال است که دارید هزینه گزافی را برای چنین تجهیزاتی می پردازید؟

در این مقاله ما نحوه کار سوئیچ PoE را شرح داده و درباره ویژگی های اصلی بهترین سوئیچ های PoE صحبت می کنیم.

سوئیچ PoE چیست؟

سوئیچ PoE دستگاهی ست که دوربین های مداربسته IP از طریق کابل شبکه به آن متصل شده و برق رسانی می شوند. وظیفه اصلی این دستگاه معمولا فعالیت به عنوان واسط بین دوربین های مداربسته IP و دستگاه ذخیره ساز (NVR) می باشد که اطلاعاتی همانند صدا و تصاویر را به دستگاه NVR منتقل کرده تا در آنجا ذخیره سازی شود. 

بهترین سوئیچ PoE برای دوربین های مداربسته IP

حالا برویم سر اصل مطلب، بهترین سوئیچ PoE چه ویژگی هایی دارد؟ 

بهترین سوئیچ PoE برای شما، سوئیچی با تعداد پورت های کافی می باشد که بتواند برق مصرفی دوربین های مداربسته شما را تامین کند. این مسئله بسیار مهم و ضروریست که سوئیچ از برندهای مطرح و شناخته شده ای باشد که استانداردهای جهانی PoE همانند استاندارد 802.3af/802.3at را پشتیبانی کند.

تا زمانیکه از این پیشنهادات پیروی کنید، بهترین دستگاه را برای پروژه خود خواهید یافت البته فاکتورهای مهم و مفید دیگری نیز در سوئیچ ها وجود دارند که در بهبود کیفیت انتقال داده به شما کمک خواهند کرد.

استاندارد PoE 

میزان برق خروجی هر سوئیچ؛ با توجه به اینکه دستگاه در چه طبقه بندی استانداردی قرار دارد، متفاوت می باشد. در اینجا لازم به ذکر است که بعضی از دوربین های مداربسته IP که دارای قابلیت PTZ هستند، به دلیل وجود موتوری در داخل آن ها که به صورت مداوم در حال حرکت است به برق بیشتری نیاز دارند، بنابراین در هنگام انتخاب سوئیچ PoE ، برق مصرفی دوربین های خود را حتما در نظر بگیرید.

استاندارد 802.3af

 انجمن مهندسین الکترونیک در زمینه ی برق (IEEE)، استاندارد 802.3at را برای سوئیچ های PoE و اینجکتورهایی ساخت که می توانند  هر دستگاه را تا 15.4 وات برق رسانی کنند.

به طور کلی، با توجه به تلفات برق در طول مسیر کابل کشی تا دوربین تحت شبکه،  سوئیچی با استاندارد 802.3at می تواند میزان برق 12.4 وات را برای هر دوربین مداربسته IP تا حداکثر فاصله 100 متر فراهم کند. این میزان برق برای بسیاری از دوربین های مداربسته تحت شبکه کافیست. برای مثال می توانید به میزان برق مصرفی دوربین های زیر توجه کنید
 

 
IPC2322EBR5 IPC868ER  IPC3232ER3 IPC2124SR3 مدل محصول
دوربین بولت لنز متغیر 2 مگاپیکسلی هوشمند با دید در شب  رنگی دوربین Fisheye لنز ثابت 4k هوشمند با دید در شب 10 متر دوربین دام لنز  متغیر
2 مگاپیکسلی هوشمند بادیددرشب30متر
دوربین بولت لنز ثابت
 4 مگاپیکسلی هوشمند
با دید در شب 30 متر
مشخصات
حداکثر 10 وات حداکثر 9.6 وات
 حداکثر 7.2 وات
حداکثر6 وات  برق مصرفی

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af) 

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af) 

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af) 

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af) 

نوع برق

 

 

استاندارد 802.3at

802.3at نام استاندارد دیگریست که توسط IEEE توسعه داده شد تا قابلیت برق رسانی دستگاه ها را تا 30 وات افزایش دهد. این میزان برق برای اکثر دوربین های مداربسته اسپیددام (PTZ) کفایت می کند. برای مثال به برق مصرفی دوربین های مداربسته زیر نگاهی بیندازید

 

 
 IPC6415SR-X5  IPC6222E-X33 IPC742SR9 مدل
دوربین مینی اسپید دام با لنززوم 5X
5مگاپیکسلی هوشمند 
با دید در شب رنگی
دوربین اسپید دام با لنززوم 33X
2مگاپیکسلی هوشمند 
با دید در شب رنگی
دوربین بولت PTZ با لنززوم 2X
2مگاپیکسلی هوشمند
با دید درشب 100متر
مشخصات
حداکثر 16 وات
حداکثر 16 وات
حداکثر 17.23  وات
برق مصرفی

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af)

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af)

DC 12V,

PoE(IEEE 802.3af)

نوع برق

 

تعداد پورت های سوئیچ PoE

همانطور که پیشتر به آن اشاره شد، قبل از انتخاب سوئیچ PoE ، باید تعداد پورت های مورد نیاز پروژه تعیین شود. ممکن است در پروژه ای بغیر از چند دوربین مداربسته IP ، دستگاه های دیگری همانند کامپیوترها و تلفن های IP نیز وجود داشته باشند که این دستگاه ها نیز باید به سوئیچ متصل گردند. در چنین مواقعی خرید سوئیچی که تمامی پورت های آن PoE می باشد به صرفه نیست و فقط هزینه های پروژه را بالا می برد. بعضی سوئیچ های PoE برای چنین شرایطی طراحی شده اند و دارای چند پورت غیر PoE می باشند.

سرعت پورت ها

تبلیغاتی که سرعت بالاتر را مهمترین فاکتور یک سوئیچ می دانند، نادید بگیرید. در بیشتر مواقع، شما نیاز به صرف هزینه برای سوئیچ های گیگابیت ندارید چرا که دوربین های مداربسته شما از آن حداکثر سرعت استفاده ای نخواهند کرد.

یک سوئیچ گیگابیت قادر به انتقال میلیون ها بیت در ثانیه است و هیچ دوربین مداربسته ای به این حد از سرعت نیاز ندارد. دوربین های مداربسته تحت شبکه Full HD در حالت عادی به سرعت حدودی 2.5Mbps نیاز داشته و حتی دوربین هایی با رزولوشن 4K بیشتر از 10Mbps را استفاده نخواهند کرد. این در حالیست که دوربین های مداربسته امروزی دارای قابلیت های فشرده سازی پیشرفته ای هستند که میزان مصرف پهنای باند را بسیار کمتر می کند. برای مثال به تفاوت bit rate در دو تصویر زیر توجه کنید. در هر دو تصویر کیفیت تصویر و bit rate در حال حداکثر می باشد. فرق این دو تصویر در تکنیک فشرده سازی می باشد که در تصویر اول کدک H.264 بوده و در تصویر دوم Ultra 265 است. همانطور که مشاهده می کنید، با کمک تکنیک فشرده سازی اختصاصی دوربین های مداربسته UNV به نام Ultra265 نرخ بیت دوربین مداربسته از 15.84Mbps به 570Kbps کاهش یافته است.

 

H.264

 

ULTRA 265

                                                   

با توجه به توضیحات بالا، می توان نتیجه گیری کرد که در هر صورت، سوئیچی با سرعت 100Mbps برای انتقال تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه شما کفایت می کند.

سوئیچ مدیریتی (Managed) و یا سوئیچ غیر مدیریتی (Unmanaged)

شما می توانید برای پروژه خود سوئیچ مدیریتی و یا سوئیچ غیر مدیریتی را برگزینید. تفاوت این دو سوئیچ در این است که سوئیچ غیر مدیریتی، plug & play است، بدین معنی که به محض اتصال دوربین ها و دستگاه های دیگر بدون انجام هیچ گونه تنظیمات، عملیات انتقال داده شروع می شود. اما سوئیچ مدیریتی دارای قابلیت های پیشرفته ای می باشد که نوع ، سرعت و پروتکل انتقال داده را تعیین می کند. شما می توانید از طریق صفحه وب به سوئیچ مدیریتی متصل شده و مواردی همچون VLAN، Multicast و غیره را تعیین کنید.

                                                                                                                   

در بیشتر پروژه های نظارت تصویری از سوئیچ های غیر مدیریتی استفاده می شود، دلیل آن یا عدم نیاز به قابلیت های پیشرفته سوئیچ و یا نبود نیروی متخصص برای تنظیم و مدیریت سوئیچ ها می باشد. 

پیشنهاد می شود که قبل از خرید سوئیچ، تصمیم گیری کنید که آیا به مواردی همانند  VLAN برای کنترل broadcast ترافیک شبکه خود نیاز دارید؟ اگر جواب شما مثبت است، سوئیچ مدیریتی را انتخاب کنید.

چرا سوئیچ های PoE برند UNV را پیشنهاد می کنیم؟

  • سوئیچ های PoE برند UNV در انواع مختلف 8 ، 16 و 24 پورت موجود می باشد. این سوئیچ ها دارای استاندارد IEEE802.3at/af بود و قابلیت برق رسانی 30 وات در هر پورت را دارند. 

  • با سوئیچ های برند UNV ، امکان انتقال برق و اطلاعات از طریق قابلیت PoE تا فاصله 250 متر، بدون اتلاف برق وجود دارد. این قابلیت عملیات کابل کشی را بسیار آسانتر کرده و امکان نصب دوربین مداربسته در مناطق دورافتاده و دور از دسترس را مهیا می کند.

  • برای پروژه هایی که نیاز به کابل کشی فیبر برای اتصال سوئیچ ها می باشد، می توان از سوئیچ UNV با پورت ترکیبی گیگابیت SFP/RJ45 استفاده کرد.

دیدگاه


در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید !